Hedendaagse Belgische Keramiek en Wandtapijten. - Stedelijk Museum "Het Prinsenhof", Delft; Delevoy, Robert-L. (Brussel : Ministerie van economische zaken en cultuur, 1973)
Caille, Pierre ; De Pelsmaeker, Lieve ; de Vinck, Antoine ; Dionyse, Carmen ; Dufey, Francis ; Halflants, Vincent ; Landuyt, Octave ; Leloup, Olivier ; Leplae, Agnès ; Nyns, Sophie ; Peleman, Wies ; Rhaye, Yves ; de Kerckhove, Jan Van ; Vandercam, Serge ; Linden, Max Van Der ; Vermeersch, José ; Culot, Pierre ; Chastel, Simon Du ; Delhaye, Claude ; Jacques, Noël ; Lampecco, Antonio ; Orlandini, Mirko ; Andres, Margaret ; Boel, Maurice ; Busine, Zephir ; Halflants, Lena ; De Fernandez, Carmen Hoyos ; Croix-Flagey, Marcelle La ; Lannoy, Marie-Rose ; Lismonde ; Toussein, Corinne ; Tapta
biografie
Hedendaagse Belgische Keramiek en Wandtapijten, Stedelijk Museum 'Het Prinsenhof', Delft, 26 mei - 16 juni 1973
Nederlands
boek
Keywords: België