Hedendaagse Marokkaanse schilderkunst. - Museum van Elsene Brussel; Provinciaal Museum voor Moderne Kunst Oostende; Salle Saint-Georges, Luik; Alaoui, Brahim Ben Hossain; Cherkaoui, Abelmalek; Maleh, Edmond Amran El; Maraini, Toni (Elsene : Museum van Elsene, 1988)
Belkahia, Farid ; Bellamine, Fouad ; Boujamaoui, Moustapha ; Tallai, Chaïbia ; Cherkaoui, Ahmed ; Gharbaoui, Jilali ; Kacimi, Mohamed ; Melehhi, Mohammed ; Meliani, Abderrahmane ; Miloud, Labied ; Miloudi, Houssein ; Rabi, Abdelkebir
biografie
Hedendaagse Marokkaanse schilderkunst, Museum van Elsene, 4 februari - 6 maart 1988 / Provinciaal Museum voor Moderne Kunst, Oostende, 17 maart - 10 april 1988 / Salle Saint-Georges, Luik, 24 april - 22 mei 1988
Nederlands
boek