Kunstwerken verworven door de staat prijzen toegekend aan belgische kunstenaars in 1965. - Duchateau, Marcel; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur, 1965)
Van Aerden, willem ; Alechinsky, Pierre ; Alexandre, Emile ; Van Anderlecht, Englebert ; Antes, Horst ; Anthoons, Willy ; Aquila, Pedro Del ; Arboleda ; Badin, Liliane ; Baes, Rachel ; Bailleux, Cesar ; Balhan, Laurent ; Barbier, Eliane ; Baugniet, Marcel Louis ; Benevelli, Giacomo ; Berbe, Guy ; Bertrand, Gaston ; Beuneckens, Frederick ; De Bie, Eugène ; Bisschops, Charles ; Bitker, Colette ; Bninski, Karol ; Bodini, Floriano ; de Bolle, Francis ; Bonnet, Anne ; Boone, Eric ; Borght, Jean Van Der ; Bosschaert, Renaat ; Bosschem, Willy ; Boulanger, Nicole ; Boulez, Jules ; Bronkart, Silvin ; Bulthé, Raoul ; Bury, Pol ; Busine, Zéphyr ; Buyle, Robert ; Caille, Pierre ; Canneel, Jean ; Canneel, Jules-Marie ; Canneel, Marcel ; Carcan, René ; Carlier, Marie ; Carte, Anto ; Charpentier, Gaston ; Chavepeyer, Gomer ; Chemay, Jacques ; Claeys, Albert ; De Clerck, Oscar ; de Clercq, Hugo ; De Clercq, Maurice ; Cobbaert, Jan ; De Cock, Gilbert ; Cockx, Philibert ; Collon, Odette ; Comhaire, Georges ; De Coninck, René ; Cortier, Amédée ; Coutellier, Frans ; Creuz, Serge ; Croux, Roger ; Van Damme, Suzanne ; Debatty, Georges ; Debonnaires, Fernand ; Dehoy, Charles ; Denayer, Colette ; Dendale, André ; Dervichian, Monique ; Desaeger, Yana ; Destrebbecq, Monique ; van Deun, Charles ; Devos, Pierre ; Dewasne, Jean ; Dijckmans, Bruno ; De Dobbeleer, Jan ; Dodeigne, Eugène ; Donas, Marthe ; Dorchy, Henri ; Dries, Jan ; Van Driessche, Marcel ; Drybergh, Charles ; Dubail, Berthe ; Dubois, Anne ; Dubrunfaut, Edmond ; Duchastel, Simon ; Dulieu, Pierre ; Dumont, Marcel ; Van Dycke, Yvon ; Eeckhoudt, Jean Van Den ; Elström, Harry ; Van Elzen, Staf ; Englert, Rudolf ; Ernst, Max ; Van Espen, Jean-Marie ; Feron, Sylvie Baucher ; Gailliard, Jean-Jacques ; Gaudaen, Gerard ; etc.
Nederlands
boek