Moderne Kunst Brussel - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. - Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1958)
Bertrand, Gaston ; Bonnard, Pierre ; Bonnet, Anne ; Bourdelle, Antoine ; Brusselmans, Jean ; Caille, Pierre ; Daeye, Hippoliet ; Delvaux, Paul ; Despiau, Charles ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Gauguin, Paul ; van Gogh, Vincent ; Hartung, Hans ; Jespers, Oscar ; Laermans, Eugene ; Leplae, Charles ; Van Lint, Louis ; Maas, Paul ; Magritte, René ; Maillol, Aristide ; Manessier ; Marini, Marino ; Meunier, Constantin ; Minne, George ; Moore, Henry ; Nicholson, Ben ; Opsomer, Isidoor ; Paulus, Pierre ; Permeke, Constant ; Rodin, Auguste ; Seurat, Georges ; De Smet, Gust ; Smits, Jakob ; Stobbaerts, Jean ; Tamayo, Rufino ; Tytgat, Edgard ; Vasarely, Victor ; de Woestyne, Gustave Van ; Wouters, Rik ; Zadkine, Ossip
Moderne Kunst Brussel - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 16 februari tot 15 november 1958
boek