Oostenrijkse Kunst van de XXste eeuw. - Hofmann, Werner; Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel (Brussel : Koninklijke musea voor Schone Kunsten van België, 1961)
Absalon, Kurt ; Adrian, Marc ; Aduatz, Fritz ; Avramidis, Joannis ; Beck, Gustav Kurt ; Berg, Werner ; Bertoni, Wander ; Bischoffshausen, Hans ; Boeckl, Herbert ; Brauer, Erich ; Dobrowsky, Josef ; Eckert, Walter ; Egger, Hans ; Eisler, Georg ; Fabian, Gottfried ; Frankl, Gerhart ; Fuchs, Ernst ; Gerstl, Richard ; Gütersloh, Albert Paris ; Hausner, Rudolf ; Herzmanovsky-Orlando, Fritz von ; Hoflehner, Rudolf ; Hollegha, Wolfgang ; Hundertwasser ; Hutter, Wolfgang ; Klimt, Gustav ; Knesl, Hans ; Kokoschka, Oskar ; Kolig, Anton ; Kubin, Alfred ; Lehmden, Anton ; Leinfellner, Heinz ; Meissner, Paul ; Merkel, Georg ; Mikl, Josef ; Moldovan, Kurt ; Müller, Erich ; Pillhofer, Josef ; Polasek, Martin ; Prantl, Karl ; Rainer, Arnulf ; Rutsch, Alexander ; Schiele, Egon ; Thöny, Wilhelm ; Unger, Carl ; Urteil, Andreas ; Wacker, Rudolf ; Weiler, Max ; Wolf, Karl Anton ; Wotruba, Fritz ; Yppen, Grete
biog.
Nederlands
Oostenrijkse Kunst van de XXste eeuw, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 15 april - 7 mei 1961
boek
Keywords: 20ste eeuw; Oostenrijk