Casus Belli : Figuratieve schilderkunst in het kader van het project Kunst in de haven. - Stroop, J.S.; van Campenhout, Carla (Antwerpen : Stad Antwerpen, 1996)
De Beul, Bert ; Van Bossche, Guy ; Dehne, Pia ; Gallace, Maureen ; Kargar, Manzur ; Klagsbrun, Viviane ; Köster, Matthias ; Lampert, Kirsten ; Swennen, Walter ; Thiel, Norbert ; Tölke, Arnim ; Vergara Santiago, Angel ; Völker, Cornelius ; de Vos, Eddy
biog., ind. tent., gr. tent. p. 95-103
Nederlands & Frans & Duits
Casus Belli, Hangar 27, Antwerpen, Stad Antwerpen, 20 april tot 17 mei 1996 in het kader van het project "Kunst in de haven"
boek