Cultureel Jaarboek 1994 - Provincie Oost-Vlaanderen. : 48e Jaargang. - Van Der Meiren, Jean-Pierre (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1996)
Inhoudstafel: Administratief gedeelte ; Taal- en Letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Podiumkunsten ; Muziek ; Beeldende Kunsten, fotografie en film ; Geschiedenis ; Sociaal-cultureel werk ; Culturele projecten ; Gemeentelijk cultureel werk ; Culturele uitwisseling ; Museumwezen ; Monumentenzorg en cultuurpatrimonium ; In memoriam
Biografie
Nederlands
boek
Keywords: Braet, Hilde; Raveel, Roger; Slock, Lucy; De Keyzer, Carl; Braeckman, Dirk; Claerhout, Eric; De Mulder, Walter; Libens, Daniël