Kunstfotografie um 1900 in Deutschland. - Kempe, Fritz (Stuttgart : Institut für Auslandsbeziehungen, 1982)
Arning, Eduard ; Bandelow, Wilhelm Carl Friedrich ; Beck, Heinrich ; Behrens, Friedrich ; Böhmer, A. ; Bruhn, Anton Joachim Christian ; Wilhelmine), Minya (Julie ; Dührkoop, Rudolf ; Einbeck, Georg ; Ehrhardt, Otto ; Erfurth, Hugo ; Eugene, Frank ; Fiedler, Franz ; Glaserfeld, Leopold von ; Grell, Georg Henry ; Hilsdorf, Jacob ; Hertwig, Aura ; Hofmeister, Theodor & Oskar ; Kirstein, Alfred ; Kühn, Carl Christian Heinrich ; Lankes, Eduard ; Lessing, Alma ; de Lima, Vianna ; de Meyer, Baron Adolf ; Müller, Heinrich Wilhelm ; Perscheid, Nicola ; Petersen, Arnold ; Proessdorf, Robert ; Raupp, Erwin ; Scharf, Otto ; Schiewek, Carl ; Schmidt, Heinrich Ludwig ; Trinks, Gustav Eduard Bernhard
+ nederlandstalige bijlage : i.h. kader van de Duitse Week te Gent, i.s.m. Rijksuniversiteit Gent, Consulaat-Generaal van de Bondsrepubliek Duitsland te Antwerpen, Goethe-Instituut te Brussel
bibliografie p. 62-63
biografie p. 57-60
Nederlands
Kunstfotografie um 1900 in Deutschland / Kunstfotografie omstreeks 1900 in Duitsland, Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart, 1982
kunstcatalogus
Keywords: begin 20ste eeuw; Duitsland