Fotografie in der Weimarer Republik. - Molderings, Herbert (Stuttgart : Institut für Auslandsbeziehungen, 1982)
Bayer, Herbert ; Biermann, Aenne ; Blossfeldt, Karl ; Burchartz, Max ; Erfurth, Hugo ; Feininger, Lux ; Finsler, Hans ; Fuhrmann, Ernst ; Gorny, Hein ; Gutschow, Arvid ; Hahn, Paul Edmund ; Hausmann, Raoul ; Heddenhausen, Elsbeth ; Hege, Walter ; Henri, Florence ; Lindvai-Dircksen, Erna ; Man, Felix H. ; Moholy-Nagy, Laszlo ; Peterhans, Walter ; Petschow, Robert ; Renger-Patzsch, Albert ; Salomon, Erich ; Sander, August ; Stankowski, Anton ; Stone, Sasha ; Umbo ; Wolff, Paul
+ nederlandstalige bijlage : i.h. kader van de Duitse Week, door de Stad Gent i.s.m. Rijksuniversiteit Gent, Consulaat-Generaal van de Bondsrepubliek Duitsland te Antwerpen, Goethe-Institut te Brussel
bibliog. p. 65
biog.p. 58-64
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Duits
Nederlands
Fotografie in der Weimarer Republik / Fotografie in de Weimar-Republiek, Institut für Auslandsbeziehungen Stuttgart, 1982
Keywords: interbellum; Duitsland