De Aquarel in de Duitse Democratische Republiek : Prospekt 81/4. - Wetzel, Marianne; Exhibition. Prospekt 81/4 : De aquarel in de Duitse Democratische Republiek. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 1981-10-28. 1981-12-06 (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst Gent, 1981)
Bosch, Irene ; Butzmann, Manfred ; Drechsler, Klaus ; Gille, Sighard ; Hachulla, Ulrich ; Handler, Rolf ; Hofmann, Eugen ; Hoge, Annelise ; Huckstadt, Eberhard ; Hund, Hans-Peter ; Metzkes, Harals ; Morgner, Michael ; Niemeyer-Holstein ; Querner, Curt ; Richter, Hans Theo ; Stilijanov-Kretzschmar, Hildegard ; Uhlig, Max ; Vent, Hans ; Wienchowski, Gerhard ; Wilhelm, Paul ; Zaprasis, Fotis
biog. p. 12-33
Nederlands
boek
Keywords: DDR; Duitsland