Prijswinnaars Beeldende Kunst in België 1983. - Hoet, Jan; Exhibition. Prijswinnaars Beeldende Kunst in België 1983. Museum van Hedendaagse Kunst Gent. 1984-01-14. 1984-02-05 (Gent : Museum van Hedendaagse Kunst Gent, 1984)
De Clercq, Rosita ; D'Hanis, Luc ; DC, Franky ; Decabooter, Lieven ; Decq, Bart ; Deprez, Jean-luc ; Moerman, Piet ; Ritzen, Barthel ; Vanbeveren, Christian ; Vandekerckhove, Hans ; Vercaemer, Koen ; Vermeersch, José ; Vlerick, Pierre ; Wyseur, Joost
geboortedatum per kunstenaar
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek