Munch en na Munch : of de hardnekkigheid van schilders. - Baselitz, Georg; Boym, Per Bjarne; Fuchs, Rudi H.; Heaney, Seamus; Kounellis, Jannis; Lüpertz, Markus; Munch Museet, Oslo (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1996)
Munch, Edvard ; Appel, Karel ; Nay, Ernst Wilhelm ; Rainer, Arnulf ; Beuys, Joseph ; Baselitz, Georg ; Lüpertz, Markus ; Kounellis, Jannis ; Richter, Gerhard ; Weidemann, Jakob ; Förg, Gunther ; Kirkeby, Per ; Bianchi, Domenico
biografie
Munch en na Munch of de hardnekkigheid van schilders / Munch and after Munch or the obstinacy of painters, Stedelijk Museum Amsterdam, 16.4. - 9.6.1996, Munch Museet, Oslo, 13.10. - 15.12.1996
Nederlands & Engels & Duits & Italiaans
boek