Kinderspel : Kindertekeningen Actuele Kunst. - Hoet, Jan; Akademie voor Schone Kunsten, Waarschoot; Exhibition (Eeklo : Akademie voor Schone Kunsten, 2000)
Aguirre y Otegui, Philip ; Benoît ; De Beukelaer, Sergio ; Bijl, Guillaume ; De Brabandere, Mario ; Braeckman, Dirk ; Brey, Ricardo ; Buggenhout, Peter ; Bytebier, Jean-Marie ; Carro Muiño, Monica ; Cauwelier, Willy ; Clarisse, Geert ; De Cupere, Peter ; Degryse, Luc ; Delrue, Ronny ; Devriendt, Robert ; François, Michel ; Goddeeris, Isidoor ; Huyghe, Thomas ; Van Imschoot, Jan ; Van Ingelgem, Herman ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; De Keyser, Raoul ; Musschoot, Griet ; Najd, Maryam ; Nollet, Lieven ; Quivron, John ; Raveel, Roger ; Ricourt, Wim ; De Smet, Gery ; Van Stappen, Lieve ; De Steene, Didier Van ; Tahon, Johan ; Tuymans, Luc ; Vanderleenen, Marc ; Visch, Henk ; de Vos, Eddy
Kinderspel : Kindertekeningen Actuele Kunst, Akademie voor Schone Kunsten, Waarschoot, 04.11. - 26.11.2000
Nederlands
kunstcatalogus