Belgische en Nederlandse Kunst uit Limburg. - Jadoul, Fernand; Kenis, An (Heerlen (NL) : Centrale Staf Public Relations - Algemeen burgerlijk pensioenfonds, 1989)
Drielsma, Appie ; Volders, Francq ; Pellens, Lucas ; Severens, Henk ; Prevoo, Monique ; Roeselers, Jef ; van den Meersch, Vincent ; Borgerhoff, Sabine ; Jans, Marina ; Lammerink, Ruud ; Maes, Herman ; Haveman, Nina ; van Wijk, Dick ; Schryvers, Tony ; de Winter, Willebrord
biografie
Nederlands
boek
Keywords: België; Limburg; Nederland