Sublieme vormen met zicht vanaf 5M. - Coelewij, Leontine; Fuchs, Rudi H.; Stegeman, Elly (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1996)
Ayres, Tim ; Breckenbridge, Bill ; Coehorst, Caroline ; Dijkstra, Rineke ; Draisma, Janneque ; Drissen, Paul ; Frieling, Gijs ; de Gruyter, Voebe ; Hendriks, Rosemin ; Hulskes, Beatrijs ; Jacobs, Jeroen ; Keizer, Jerry ; Kool, Renée ; Komen, A.P. ; van Muiswinkel, Wineke ; Murphy, Karen ; Van Oers, Anne ; Preesman, Avery ; Schnitger, Lara ; van der Spek, Arjanne ; Tyler, Mike ; van Veelen, Mirjam ; Villevoye, Roy ; van Warmerdam, Marijke ; van Westing, Albert
biografie
Sublieme vormen met zicht vanaf 5M, Stedelijk Museum Amsterdam, 2 februari tot 24 maart 1996
Nederlands
boek