Fantastikè : Verbeeldingskracht. - Quaedvlieg, Petra; Soogelee, Bertil; Tacken, Ben; Tilroe, Anna; van Grevenstein, Alexander; van Heeswijk, Ad (Maastricht : Riagg / Vijverdal Combinatie, 1992)
Heinen, Rob ; van Mulken, Sjef ; Keulers, Paul ; Engelen, Dries ; Jacobs, José ; Dizy, Jo ; Boers, Bert ; Seymonsbergen, Tom ; van Deurse, ; Beaujean, Wim ; Krekelberg, Liesbeth ; Schöpping, André ; Jacobs, Chrit ; Schmidt, Mevr. ; Crombag, Joep ; Postmes, Jeroen ; Norbart, Bert ; Delissen, André ; Buts, René ; van Baal, Truus ; Van Sonsbeek, Henny ; Eikenboom, Mevr. ; Starmars, René ; Heyltjens, Magda ; Dassen, Willem ; Erens, Pierre ; Van Soest, Frank ; Heinen, Rob ; de Looy, Huub van ; Coffa, Bernardine ; Nijsten, Jo ; Muller, Frits ; Frantzen, Leo ; Dortants, Leo ; Poesen, Mevr. ; Leemans, Toon
Deze uitgave is verschenen ter gelegenheid van het afscheid van Dries Engelen, die als creatief therapeut 35 jaar werkzaam was. Fantastikè is tevens de naam van een historische collectie van werken van psychiatrische patiënten van een periode van 1956 tot 1992.
Nederlands
boek