Industriële Vormgeving. - Lietaert, Agnes; Smets, E.; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1977)
Leeman, Walter ; Vanbeckevoort, Guy ; Doucet, Nadia ; Kaptein, Arie ; Leroux, Herman ; Palmans, Jos ; Sannen, Walter ; Roux, Jos ; Smeyers, Marleen ; Schrijvers, Henri ; Stockmans, Piet ; Strobbe, Geert ; Wijnants, Willy
biografie
Nederlands
Industriële Vormgeving, Provinciaal Begijnhof, Hasselt, 28 januari - 6 maart 1977
boek