Catalogus Laatstejaarsstudenten Vrije Kunsten Sint-Lukas Brussel. - De Markten, Brussel; Moving Art Studio, Brussel (Brussel : Sint-Lukas, 1996)
Berghman, Nele ; Castelein, Leonie ; Coeckelbergh, Kristof ; De Bock, Joost ; De Boeck, Thora ; De Cupere, Peter ; Dehaes, Eppo ; De Pessemier, Hilde ; Depoorter, Luc ; Lambo, Caroline ; Marcelis, Ann ; de Beeck, Hans Op ; Robijns, Gert ; Schärf, Uta ; Tevels, Steven ; Van den Bremt, Sandra ; Van Dessel, Olivier ; de Wouwer, Rik Van ; Vanpassel, Lesley ; Wetzels, Marc
biografie
Catalogus Laatstejaarsstudenten Vrije Kunsten Sint-Lukas Brussel, De Markten, Brussel / Moving Art Studio, Brussel, 14 tot en met 28 juni 1996
boek