Hedendaagse Tekeningen. - Lebeer, Louis, 1895-1986; Exhibition. Hedendaagse tekeningen. Schoten. Cultureel Centrum Kasteel Schoten. Ministerie van de Nederlandse Cultuur. 1972-06-17. 1972-06-25 (Brussel : Ministerie van de Nederlandse Cultuur, 1972)
Beekman, Jan ; Boel, Maurits ; van den Bogaert, Ilse ; Burssens, Jan ; De Clercq, Maurice ; D'Haese, Roel ; Debois, Albert ; Degas, Edgar ; Deseyn, Norbert ; Dierickx, Karel ; Dille, Frans ; van den Dries, Maurice ; Duchateau, Hugo ; Dudant, Roger ; Ensor, James ; Frimout, Cyr ; Gaudaen, Gerard ; Van Gijsegem, Paul ; van Gogh, Vincent ; Hendrickx, Jos ; Hoenraet, Luc ; Van Hoeydonck, Paul ; Keil, Helène ; Kint, Magda ; Laenen, Jean-Paul ; De Lannoy, René ; Mara, Pol ; Mechnig, Wilhelm ; Minnaert, Frans ; Minnebo, Hubert ; Monteyne, Roland ; Picasso, Pablo ; Van Rafelgem, Paul ; Raveel, Roger ; Van Saene, Maurits ; Schmetz, Betty ; Segers, Maria ; Somville, Roger ; Theys, Yvan ; Van Tuerenhout, Jef ; Vaerten, Jan ; Velle, Marthe ; Wassenberg, Maio ; Wittevrongel, Roger ; Van Woensel, Frans
Nederlands
boek