Fascinatie Texstyles 2 : Fascinatie Textiel : 22 kunstenaars uit 11 landen. - Jeanloz, Philippe; Voragen, Thei (Venlo : Museum Van Bommel Van Dam, 1993)
Agano, Machiko ; Arha, Soili ; Cook, Lia ; Cuyckx, Betty ; Geluk, Maryan ; Handschin, Ruth ; Heijnen, Sibyl ; Kobayashi, Masakazu & Naomi ; Markarov, Assadour ; Martinelli, Mario ; Nöcker, Rose-Marie ; Nomura, Koken ; Pahnke-Felder, Ursula ; Pheulpin, Simone ; Reese-Heim, Dorothea ; Huber, Lucie Schenker & Kurt ; So, Jin Sook ; Speyer, Monika ; Toyazaki, Mitsuo ; de Wolf, Lam ; Yagi, Mariyo
biografie
Fascinatie Texstyles 2, Museum Van Bommel Van Dam, Venlo, van 17 september tot en met 7 november 1992
Nederlands & Engels & Duits & Frans
kunstcatalogus