Hans Eykelboom : Dagboek 8-11-1192 - 8-11-2007. - Kröller-Müller Museum, Otterlo (Arnhem : HE uitgave Arnhem, 1996)
Op 8 november 1992 ben ik begonnen met het maken van een fotografisch dagboek en ik wil dat tot 8 november 2007 blijven doen. Voor dat dagboek maak ik 12 maanden per jaar, 6 dagen per week tussen de 1 en 80 foto's per dag. Het zijn beelden uit mijn dagelijks leven. Tijdens het kijken naar mensen in het stadscentrum van Arnhem zag ik opvallend veel mannen met een groene jas en koos dat gegeven als mijn onderwerp voor de dag. Vervolgens fotografeerde ik tussen 13u35 en 13u55 alle mannen met een groene jas die ik zag. (HE)
Engels
Nederlands
Nederlands & Engels
Hans Eykelboom : Dagboek/Diary 8-11-1992 - 8-11-2007 (5), Kröller-Müller Museum Otterlo. Tentoonstelling nr. 33
boek
Keywords: Eijkelboom, Hans