Mirades (sobre el Museu). - Archer, Michael; Molins i Nubiola, Miquel; Perelló, Antonia Maria; MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), Barcelona (Barcelona : MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), 1996)
Aballi, Ignasi ; Buren, Daniel ; Fortuyn/O'Brien ; Jetelova, Magdalena ; Kawamata, Tadashi ; Leventon, Rosie ; Perejaume ; Rist, Pipilotti ; Smith, Terry ; Soto, Montserrat ; Venlet, Richard ; Verjux, Michel ; Wilson, Richard ; Wood, Craig
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. p. 152-175
Catalaans
Engels
Spaans
Mirades (sobre el Museu) / Views (of the Museum), MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), 28 de juny- 24 de setembre 1996
boek