Religieuze Kunst na 1952 in Noord-Brabant. - Frenken, Ton; Vrins, Gerrit; van Agt, A.A.M.; van Liebergen, Léon (Uden : Museum voor Religieuze Kunst, 1987)
Van Eyk, Jan ; Dekkers, Egbert ; Dijker, Jan ; Frenken, Jacques ; Korenman, Hein ; De Leeuw, Marius ; Princée, Gérard ; Steenbergen, Niel ; Troost, Albert ; Verhaak, Frans ; Adriaans, Léon ; van Bakel, Gerrit ; de Bie, Jan ; Claassen, Johan ; Frenken, Ton ; van der Heijden, J.C.J. ; Kuypers, Theo ; Visch, Henk
biografie
Religieuze Kunst na 1952 in Noord-Brabant, Museum voor Religieuze Kunst, Uden, 14 maart t/m 17 mei 1987
Nederlands
kunstcatalogus