Scanning : Toegepaste Kunst en Fotografie in Amsterdam 1996. - Coelewij, Leontine; Staal, Gert; Visser, Hripsimé (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1996)
Ariëns, Catrien ; van Balen, Céline ; Breukel, Koos ; van Denderen, Ad ; van Lamsweerde, Inez ; Matadin ; Louwers, Annaleen ; van Manen, Bertien ; van Meene, Hellen ; Ulay ; Besems, Dinie ; Wolzak, Thijs ; Derrez, Paul ; Wouda, Raimond ; van der Donk, Jacomijn ; Hofs, Eboman Jeroen ; Dröge, Eboman Armin ; Eichenberg, Iris ; Guldemond, Bart ; Hammer, Melle ; Noten, Ted ; Peters, Ruudt ; van der Peyl, Ruud ; Behage, Jorn E. ; Munchen, Carla ; Sahetapy, Mirella ; Robaard, Joke ; Russ, Walter ; Smit, Robert ; Wanders, Marcel
biografie
Scanning : Toegepaste Kunst en Fotografie in Amsterdam 1996, Uitgave ter gelegenheid van de Gemeentelijke Kunstaankopen 1996, Stedelijk Museum Amsterdam, 25 oktober tot 8 december 1996
Nederlands
boek