Kabinet : SMA Cahiers 6. - Anoefriev, Sergej; Chlobystin, Andrej; Goerijanov, Georgij; Imanse, Geurt; Joefit, Jevgenij; Koestow, Wladimir; Koeznetsow, Viktor; Maslow, Oleg; Mazin, Viktor; Novikov, Timoer; Ostrow, Jegor; Toerkina, Alessia; et al. (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1997)
Novikov, Timur ; Guryanov, Georgy ; Samokhvalov, Alexander ; Siagin, Anatoly ; Room, Abram ; Maslov, Oleg ; Kuznetsov, Viktor ; Ostrov, Yegor ; Straussova, Julia ; Khlobystin, Andrei ; Kotelnikov, Oleg ; Anufriev, Sergei ; Denisenko, Piotr Priamursky ; Razumov, Ivan ; Ovchinnikov, Vadim ; Yegelski, Denis ; Badalov, Babi ; Gutsevich, Vladislav ; Savchenkov, Inal ; Riatov, Igor ; Kustov, Vladimir ; Yufit, Yevgenii ; Cage, John ; Afrika, Sergei Bugaev ; Lichtenberg-Ettinger, Bracha ; Kuksenaite, Irena ; Malevich, Kasimir ; Badalov, Babi ; Grunstein, Raoul
biografie
Kabinet : Een hedendaags kunstenaarstijdschrift uit St. Petersburg / A contemporary artists' magazine from St. Petersburg, Stedelijk Museum Amsterdam, 7.2. - 6.4.1997
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Rusland