Arta Concreta : Expozitia Internationala "Rezultate Concrete" si o sectiune de Arta Romaneasca. - Kulturzentrum Zehentstadel, Beratzhausen; Kammershofgalerie der Stadt Gmunden; Galerie Ostler, München; Kreiskrankenhaus, Wört a.d Donau; Studio Spaggiari, Milano; Berufsbildungswerk, Abensberg; Muzeul National de Arta al Romaniei, Bucuresti; Budapest Galéria, Budapest; Centre Municipal Loisirs et Rencontres, Clermont-Ferrand; Eibl, Michael; Mocanu, Titus; Plesu, Andrei; et al. (Bucuresti : Muzeul National de Arta al Romaniei, 1997)
Alviani, Getulio ; Bosse, Wolfgang ; Ernst, Rita ; Geisselmann, Ägidius ; Gieraga, Andrzej ; Grygar, Milan ; István, Haász ; Husquinet, Jean-Pierre ; Liebl, Peter ; Linschinger, Josef ; Pasquer, Claude ; Sevastre, Stefan ; Berindei, Gheorghe ; Bertalan, Stefan ; Cotosman, Roman ; Dan, Teodor ; Flondor, Constantin ; Gherasim, Marin ; Horea, Mihai ; Neagu, Paul ; Pavel, Ilie ; Paraschiv, Cristian ; Sayler, Diet
biografie
Arta Concreta : Expozitia Internationala 'Rezultate Concrete' : si o sectiune de Arta Romaneasca, Kulturzentrum Zehentstadel, Beratzhausen, 14.7 - 30.8.1995 / Kammershofgalerie der Stadt Gmunden, 16.9 - 15.11.1995 / Galerie Ostler, München, 3.11 - 24.11.1995 / Kreiskrankenhaus, Wört a.d Donau, 14.3 - 12.4.1996 / Studio Spaggiari, Milano, 19.6 - 10.8.1996 / Berufsbildungswerk, Abensberg, 11.9 - 31.10.1996 / Muzeul National de Arta al Romaniei, Bucuresti, 16.4 - 16.5.1997 / Budapest Galéria, Budapesta, 22.5 - 8.6.1997 / Centre Municipal Loisirs et Rencontres, Clermont-Ferrand, 18.11 - 19.12.1997
Engels
boek
Keywords: Roemenië