Reality Revisited : La memoria com a anhel. - Fundació la Caixa, Barcelona; Bex, Florent; Martens, Luc (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1997)
Bijtebier, Jean-Marie ; Chapelle, Chantal ; Cruyt, Laurent ; De Beul, Bert ; De Bruyckere, Berlinde ; Delrue, Ronny ; De Smet, Gery ; de Vos, Eddy ; Rogiers, Peter ; Tuymans, Luc ; Van Bossche, Guy ; Vanden Eynde, Patrick ; Vanderleenen, Marc ; Van Gestel, Fik
biografie
Reality Revisited : La memoria com a anhel / De herinnering als verlangen / The memory as longing, Fundació la Caixa, Barcelona, del 16 de setembre al 26 d'octubre de 1997
Engels
Nederlands
Spaans
boek