Moderna Galerija. - Moderna Galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna Galerija, 1963)
Bernik, Janez ; Grohar, Ivan ; Sternen, Matej ; Jakopic, Rihard ; Tratnik, Fran ; Bozidar, Jakc ; Kralj, France ; Pilon, Veno ; Vidmar, Nande ; Vidmar, Drago ; Males, Miha ; Pavlovec, France ; Kos, Gojmir Anton ; Sedej, Maksim ; Omersa, Nikolaj ; Mihelic, France ; Kregar, Stane ; Stupica, Gabrijel ; Pregelj, Marij ; Zornik, Klavdij ; Lakovic, Vladimir ; Subic, Ive ; Slana, France ; Sustarsic, Marko ; Bernik, Janez ; Dolinar, Lojze ; Loboda, Peter ; Kos, Tine ; Gorse, France ; Kralj, France ; Kralj, Tone ; Smerdu, Francisek ; Kalin, Boris ; Putrih, Karel ; Kalin, Zdenko ; Savinsek, Jakob ; Batic, Stojan ; Trsar, Drago ; Tihec, Slavko ; Boljka, Janez ; Cerne, Peter ; Jakac, Bozidar ; Pilon, Veno ; Males, Miha ; Sedej, Maksim ; Mihelic, France ; Pregelj, Marij ; Debenjak, Riko ; Subic, Ive ; Pogacnik, Marjan ; Zelenko, Karel ; Makuc, Vladimir ; Borcic, Bogdan ; Jaki-Horvat, Joza ; Boljka, Janez ; Bernik, Janez
biografie
Moderna Galerija Ljubljana - Museum of Modern Art, Ljubljana, novembre 1963
boek