Vint-i-sis pintors, tretze critics : Panorama de la jove pintura espanyola. - Centre Cultural de la Fundacio Caixa de pensions, Barcelona (Barcelona : Centre Cultural de la Caixa de Pensions, 1982)
Albaceter, Alfonso ; Amat, Frederic ; Barcelo, Miquel ; Bermejo, José Maria ; Broto, José Manuel ; Calvo, Carmen ; Campano, Miguel Angel ; Cobo, Chema ; Delgado, Gerardo ; Franco, Carlos ; Franquesa, Xavier ; García Sevilla, Ferran ; Gortazar, Alfonso ; Grau, Xavier ; Lamas, Menchu ; Morea, José ; Navarro Baldeweg, Juan ; Patino, Anton ; Salinas, Manuel ; Sevilla, Soledad ; Sin, Gemma ; Suarez, Juan ; Teixidor, Jordi ; Tovar, Ignacio ; Uslé, Juan ; Villalta, Guillermo Pérez
biografie
Vint-i-sis pintors, tretze critics : Panorama de la jove pintura espanyola 13, Centre Cultural de la Caixa de Pensions, Barcelona, Juny 1982
Spaans
boek