Stroom Haags Centrum voor Beeldende Kunst : Jaarverslag 1996. - van Ginneken, Lily; STROOM, Haags Centrum voor Beeldende Kunst, Den Haag (Den Haag : Stroom - haags centrum voor beeldende kunst, 1997)
Pfannenmüller, Urs ; Doerbecker, Sander ; Lindemann, Sabrina ; Holtappels, Heiner ; Monshouwer, Rien ; Voorneman, Pim ; Gudmundsson, Sigurdur ; Pennock, Lon ; Colton, Adam ; Deroo, Wijanda ; Marini, Marino ; Blok, Rob ; de Krijger, Barney ; Marwel-Said, Eddy ; Turrell, James
Nederlands
boek