Grafiek in West-Vlaanderen 1979. - Provinciaal Hof Brugge; Lakenhalle, Ieper (Brugge : Provincie West-Vlaanderen, 1979)
Cornette, Rita ; Declercq, Paul ; De Keyzer, Rik ; Deloore, Paul ; Demarest, Jan ; Deruytter, Jef ; Devriendt, Robert ; Goekint, Johan ; Lambrecht, Willie ; Marcase ; Pattyn, Paul ; Quivron, John ; Reissob ; Simoens, Bennie ; Vanoverbeke, Marc ; Vanslembrouck, Marc ; Verbeke, Ludo ; verdonck, Piet ; Watty, Werner
biografie
Grafiek in West-Vlaanderen 1979, Provinciaal hof, Brugge, 1 - 22 juli 1979 / Lakenhalle markt Ieper, 29 juli - 19 augustus 1979
boek