Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1982-1983. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent; Baeyens, Herman; Poma, K. (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1984)
Van den Abbeel, Jan ; Van Den Abbeele, Wim ; André, Françoise ; Andrea, Pat ; Baete, Rudi ; Ballet, Guy ; Balth, Carl ; Barthelemy, Camille ; Bastiaensen, Jan ; Baugniet, Marcel-Louis ; Beekman, Jan ; Berrewaerts, Paul ; Bervoets, Fred ; Besard, Hugo ; Beyls, Peter ; Beysens, Patricia ; Bijl, Guillaume ; Blanckaert, Rita ; De Block, Luc ; Blom, Georges ; Bolle, Jos ; Bosschem, Willy ; Bosselaers, Mark ; Bostoen, Lieva ; Brande, Frans Van Den ; Van Breedam, Camiel ; Brems, Walter ; Brouwers, Rik ; De Bruycker, Dirk ; Bruyninckx, Rob ; Bruyninkx, Noke ; Burssens, Jan ; Caymax, Katrien ; Chapelle, Chantal ; Cilissen, Marie-Jeanne ; Claus, Luc ; Cleeremans, Raph ; De Clercq, Rosita ; Clique, Robert ; Coen, Peter ; Coqart, Roger ; Cornelis, Beniti ; Cornelis, Lucien ; Van Craeynest, Dorine ; Daems, Phyllis ; Debbaut, Charles ; Decoopman, Jo ; Decordier, Jos ; Deleu, Luc ; Deweerdt, Paul ; Deylius, Henk ; Dierckx, Jan ; Dottermans, Herman ; Downsbrough, Peter ; Dries, Jan ; Duchateau, Hugo ; Dujardin, René-Marie ; Dupont, Veerle ; Dyckmans, Bruno ; Eecken, Dirk Van der ; Eecken, Miki Van Der ; Elias, Etienne ; Elmano, Antonio ; Erauw, Yvonne ; Eyckermans, Bart'd ; de Fraeye, Mark ; Francis, Filip ; Frantzen, Tom ; Gäfgen, Wolfgang ; Gaudaen, Gerard ; Genard, Wilfried ; Gentils, Vic ; Van Gestel, Fik ; Geysels, Ludo ; Gossens, Walter ; Van Grieken, Jef ; Grobben, Leks ; Van Gysegem, Paul ; Gysels, Marc ; De Haas, Jan ; Hamelryck, Ado ; Hellebosch, Paul ; Van Herck, Frank ; Van den Heuvel, Cyriel ; Heylen, Jan ; Van Hoeydonck, Paul ; Hoorne, Emiel ; Horvath, Pal ; Van Houtte, Kathleen ; Imhoff, François ; Jacobs, Roel ; Jans, Jos ; Jung, Simonetta ; Jupp, Ernst ; Keil, Helène ; Ketele, Alexander ; De Keyser, Bert ; De Keyser, Raoul ; Kirchhofer, Marianne ; etc.
Nederlands
Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1982-1983, Centrum voor Kunst en Cultuur, St.-Pietersabdij, Gent, van 4 mei tot 10 juni 1984
boek