Antwerpse kinderen portretteren Antwerpse kunstenaars. - Cools, Bob; Hoet, Jan; Pas, Johan; Rinckhout, Erik; Van Buynder, Ernest; Van Elewyck, Jos; Van de Velde, Ronny; van der Vinck, Vera (Antwerpen : VZW De Vrienden van het Stedelijk Pedagogisch Centrum, 1993)
Van Beirendonck, Walter ; Bervoets, Fred ; Bijl, Guillaume ; Bruna-Hautman, Sigefride ; Bruneau ; Denmark ; Droste, Monica ; Dupont, Veerle ; Fabre, Jan ; Gentils, Vic ; Van Goethem, Nicole ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Jambers, Marc ; Maieu, Frank ; Mara, Pol ; Pacquée, Ria ; Panamarenko ; Pas, Wilfried ; Rombouts, Guy ; Smits, George ; Swennen, Walter ; Szukalski, Albert ; Tordoir, Narcisse ; Vanriet, Jan ; Van de Velde, Wannes ; Vercammen, Wout
in het kader van Antwerpen 93 vanaf 26-03-1993
Nederlands & Frans & Engels
boek