Kultureel Jaarboek voor de Provincie Oost-Vlaanderen 1993 : 47e Jaargang. (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1995)
Inhoudstafel: Administratief gedeelte ; Grote Kultuurprijs van de Provincie Oost-Vlaanderen ; Taal- en Letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Toneel ; Muziek ; Geschiedenis ; Beeldende kunsten ; Kultuurpatrimonium ; Fotografie en film ; Musea ; Algemeen kulturele werking ; Sociaal-kulturele werking ; Kulturele uitwisseling
Vandael, Frank ; Lodewijckx, Renée ; Bollaert, Ditmar ; de Neef, Dirk ; de Deyn, Dirk ; de Cordier, Thierry ; De Bruyckere, Berlinde ; Cole, Willem ; Roobjee, Pjeroo ; Van Snick, Philippe ; Bossaert, Jozef ; Cane, Franky ; Verstockt, Mark
Nederlands
boek