Trapped Reality - Grandas, Teresa; Lambrecht, Luk; Lebrero Stals, José; Martens, Luc; Nicodemus, Everlyn; Pujals, Joan Maria; Thomas, Willy; Thompson, John; Centre d'Art Santa Monica, Barcelona (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1997)
Akerman, Chantal ; Beaumont, Yves ; Blondeel, Maria ; Humane groene Boontjes ; Van Bossche, Guy ; De Brabandere, Mario ; De Busschère, Alec ; Castelyns, Frank F. ; D'Hondt, Lieve ; Van Damme, Caroline ; DC, Franky ; Delrue, Ronny ; Devos, Eddy ; Dujourie, Lili ; Evrard, David ; Vanden Eynde, Patrick ; Gabriëlle, Maria ; Gaillard, Frédéric ; Garcia, Dora ; Geys, Jef ; Hoekx, Luc ; Van Imschoot, Jan ; Janssens, Ann Veronica ; Juchtmans, Jus ; De Keyser, Raoul ; Mannaerts, Valérie ; Matthys, Kobe ; Michels, Alex ; Nicodemus, Evelyn ; Van Parys, Freddy ; Rogiers, Peter ; De Sauter, Willy ; Suermondt, Robert ; Swennen, Walter ; Tusek, Mitja ; Tuymans, Luc ; Vanderleenen, Marc ; Vanfleteren, Stephan ; De Vliegher, Jan ; De Wilde, Johan
Engels
Nederlands
Nederlands & Spaans & Duits
Spaans
Spaans & Nederlands & Engels
Trapped Reality, Centre d'Art Santa Monica Barcelona, 16.9 - 30.10.1997 / Trapped Reality is een onderdeel van het project Formes De Flandes, een initiatief van de Catalaanse en Vlaamse regering
Keywords: België; Catalonië; Spanje; Vlaanderen