Hedendaagse Vlaamse Tekenkunst. - Raskin, Ludo; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1977)
Burssens, Jan ; Claus, Luc ; D'Haese, Roel ; Dierickx, Karel ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Hoenraet, Luc ; Mulkers, Urbain ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van Severen, Dan ; Wassenberg, Maio ; Wittevrongel, Roger
biografie, bibliografie
Nederlands
boek
Keywords: Vlaanderen