Zayin : Luc Tuymans - Wilfried Adams. - Adams, Wilfried (Antwerpen : Roger Vandaele, Panter Pers, 1992)
Dertien illustraties (zeefdrukken) van Luc Tuymans bij dertien gedichten van Wilfried Adams, in een vormgeving van Luc Tuymans, werd in oktober / november 1992 gezet door Désiré Janssen, Ad Rem Typografie te Amsterdam, gezeefdrukt op Hahnemühle 230 gr., 185 x 255 mm., door Roger Vandaele, Panter Pers te Antwerpen, en door handboekbinderij Luc Jansen te Edegem in linnen ingebonden. De eenmalige oplage bedraagt 7 exemplaren, genummerd van 1 tot 70, alle gehandtekend door de auteurs. Voor de medewerkers werden 7 extra exemplaren gedrukt, genummer I tot VII.
Nederlands
boek
Keywords: Tuymans, Luc