de Tekening en de Schaal : Provinciale Prijzen voor Beeldende Kunst en Kunstambacht 1997. - provinciemuseum Van Humbeeck-Piron, Leuven; Provinciaal Trefcentrum Rufferdinge, Landen; Anthoons, Jan; Pil, Lut (Leuven : provincie Vlaams-Brabant, 1998)
De Kinder, Jan ; Foerier, Lisette ; Goris, Magda ; Krokaert, Wouter ; Palco, Marc ; Vanautgaerden, Lut ; Vrebos, John ; Aerts, Lutgarde ; Bogaerts, Mia ; Cocquyt, Maria ; De Nil, Linda ; De Smedt, Lieve ; Dumont, André ; Mallaerts, Anne-Marie ; Poels, Paul ; Roosen, Inge ; Vandeputte, Eline ; Vanderelst, Jan ; Versluys, Luk
biografie
de Tekening en de Schaal : Provinciale Prijzen voor Beeldende Kunst en Kunstambacht 1997, provinciemuseum Van Humbeeck-Piron, Leuven van 28 februari tot en met 22 maart 1998 / Provinciaal Trefcentrum Rufferdinge, Landen, van 28 maart tot en met 26 april 1998
Nederlands
boek