Hedendaagse Franse Kunst. - Dorival, Bernard; Musée des Beaux-Arts, Liège; Museum voor Schone Kunsten, Gent; Palais des Beaux-Arts, Charleroi; Dessins Français, Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten, Antwerpen; Musée des Beaux-Arts, Liège (Brussel : Ministerie van Culturele Zaken, 1966)
Atlan, Jean-Michel ; Bazaine, Jean ; Bissière, Roger ; Braque, Georges ; Chagall, Marc ; Estève, Maurice ; Hartung, Hans ; Leger, Fernand ; Manessier, Alfred ; Masson, Andre ; Mathieu, Georges ; Matisse, Henri ; Miro, Joan ; Picasso, Pablo ; Pignon, Edouard ; Soulages, Pierre ; de Staël, Nicolas ; Vasarely, Victor ; Vieira da Silva, Maria Elena ; Villon, Jacques
2 volumes: nederlandstalig + franstalig exemplaar
biog. [1 p.]
Nederlands
Hedendaagse Franse kunst : Vingt Peintres Français, Palais des Beaux-Arts, Bruxelles, du 16 septembre au 13 novembre 1966 / Aquarelles - Gouaches, Musée des Beaux-Arts, Liège, du 9 septembre au 10 octobre 1966 / Museum voor Schone Kunsten, Gent, 14 oktober tot 13 november 1966 / Palais des Beaux-Arts, Charleroi, du 3 décembre 1966 au 15 janvier 1967 / Dessins Français, Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten, Antwerpen, van 16 september tot 10 oktober 1966 / Musée des Beaux-Arts, Liège, 14 octobre au 13 novembre 1966 / Palais des Beaux-Arts, Charleroi, 3 décembre au 15 janvier 1967
boek
Keywords: jaren 60; Frankrijk