Galerie te gast 2 : Galerie Szwajcer. - Galerie Szwajcer, Antwerpen (Hasselt : Provinciaal Museum, 1984)
Anselmo, Giovanni ; Dujourie, Lili ; Lohaus, Bernd ; Luyten, Mark ; McKenna, Stephen ; Mees, Guy ; Kawara, On ; Spalletti, Ettore ; Swennen, Walter ; Toroni, Niele ; Vermeiren, Didier ; Villeglé, Jacques
Galerie te gast 2 : Galerie Szwajcer, Provinciaal Museum, Hasselt, 24 november 1984 - 6 janauri 1985
boek