Europaprijs voor Schilderkunst - Oostende 1988. - Bussche, Willy Van Den; Goekint, Julien; PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst), Oostende (Oostende : Stadsbestuur Oostende, 1988)
Beddeleem, Micheline ; Bellaert, Herman ; Boson, François ; Devriendt, Robert ; Gordijn, Araun ; Van Haevre, Johan ; Ikeda, Toshihiro ; Meewis, Menno ; Moens, Hugo ; Radke, Marek ; Rein, Andreas ; De Rore, Joel ; Seynaeve, Johan ; De Smet, Gery ; Sochacki, Paul ; Vinck, Ann ; Volpatti, Carlos ; Xiao Xia
Europaprijs voor Schilderkunst / Prix Europe de peinture / Europe Prize for painting / Europapreis für Malerei, Provinciaal Museum voor Moderne Kunst, Oostende, 4.12.1988 - 16.1.1989
Nederlands
boek