Hedendaagse Tendensen in de Joegoslavische Kunst. - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel; Denegri, Jea; Protic, Miodrag B. (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1979)
Abramovic, Marina ; Aleksic, Borislav ; Arsovski, Mihajlo ; Bakic, Vojin ; Bernik, Janez ; Bonacic, Vladimir ; Borcic, Bogdan ; Buic, Jagoda ; Celic, Stojan ; Dado ; Damnjanovic, Radomir ; Debenjak, Riko ; Dimitrijevic, Braco ; Djordjevic, Goran ; Dobrovic, Juraj ; Dzafa, Dzevdet ; Dzamonja, Dusan ; Feller, Eugen ; Galic, Mladen ; Gliha, Oton ; Gvardijancic, Herman ; Hadzi-Boskov, Petar ; Hozo, Dzevad ; Ivackovic, Djordje ; Jemec, Andrej ; Jeraj, Zmago ; Jesih, Boris ; Jevric, Olga ; Knifer, Julije ; Kopicl, Vladimir ; Kozaric, Ivan ; Lipovac, Vasco ; Logo, Oto ; Loncaric, Zvonko ; Luketic, Stevan ; Lulovski, Tanas ; Maraz, Adriana ; Mihailovic, Bata ; Mihic, Velizar Vasa ; Muritc, Edo ; Nevjestic, Virgilije ; Novak, Koloman ; OHO (Group) ; Otasevic, Dusan ; Paripovic, Nesa ; Percinkov, Dusan ; Petlevski, Ordan ; Picelj, Ivan ; Popovic, Mica ; Prica, Zlatko ; Protic, Miodrag B. ; Radovani, Kosta Angeli ; Radovanovic, Vladan ; Radovic, Zoran ; Reljic, Radomir ; Richter, Vjenceslav ; Rotar, France ; Ruzic, Branco ; Seder, Djuro ; Sibenik, Ljerka ; Srnek, Aleksandar ; Stosic, Josip ; Stupica, Gabrijel ; Sutej, Miroslav ; Szombathy, Bálint ; Tabakovic, Ivan ; Tartaglia, Marino ; Tihec, Slavko ; Todosijevic, Rasa Dragoljub ; Trbuljak, Goran ; Urkom, Gergelj ; Vanista, Josip ; Velickovic, Vladimir ; Vulas, Sime ; Zaimovic, Mehmed ; Ziljak, Vilko
Hedendaagse Tendensen in de Joegoslavische Kunst, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 22 februari - 26 maart 1979
Nederlands
boek
Keywords: jaren 70; Joegoslavië