Jonge Interieur Ontwerpers. - Museum voor Sierkunst Gent; Kieckens, Christian (Gent : Museum voor Sierkunst Gent, 1988)
Bogaerts, Raf ; Buvens, Ann ; Dejongh, Paul ; Deprez, Koen ; De Vos, Wim ; Gysens, Guido ; Jasperse, Stijn ; Kuijpers, Gerard ; Luyten, Nana ; Michiels, Didier ; Ramael, Luc ; Simoni, Vittorio ; Stevens, Luk ; Swartenbroux, Philippe ; Tettelin, Nik
Jonge Interieur Ontwerpers, Museum voor Sierkunst Gent, 16 december tot en met 19 februari 1989
Nederlands
Nederlands & Engels
boek