Je ne cherche pas, je trouve. - De Beyerd, Breda (Breda : De Beyerd Breda, 1984)
Picasso, Pablo ; Warhol, Andy ; Duchamp, Marcel ; Man Ray ; Schwitters, Kurt ; Hausmann, Raoul ; Kienholz, Edward ; Hamilton, Richard ; Saul, Peter ; Matisse, Henri ; Segal, George ; Wesley, John ; Ramos, Mel ; Malevich, Kasimir
Engels
Nederlands
Je ne cherche pas, je trouve, De Beyerd Breda, 15 december tot en met15.02.1985 / begeleidingsbrochure bij de tentoonstelling. Het vormt een onderdeel van de cyclus Mens en omgeving
boek