Schilders van het Leieland. - Bombeke, Roger; Huys, Paul (Sint-Martens-Latem : Latemse Kunstkring, 1991)
Van den Abeele, Albijn ; van den Berghe, Frits ; Claus, Emile ; Huys, Modest ; Malfait, Hubert ; Montigny, Jenny ; Permeke, Constant ; De Saedeleer, Valerius ; Saverys, Albert ; Servaes, Albert ; De Smet, Gust ; De Smet, Léon ; De Sutter, Jules ; De Weert, Anna ; de Woestyne, Gustave Van
Nederlands
Schilders van het Leieland, Artiestenzolder ; Latemse Galerij ; Museum Gust De Smet ; Museum Dhondt-Dhaenens ; Het Molenhuis ; Museum van Deinze en Leiestreek, 7 juli - 8 september 1991
boek