Rotterdam Retrospectief : Beeldende kunst na 1940. - de Man, Hanneke (Rotterdam : Museum Boymans Van Beuningen, 1987)
Arman ; van Amen, Woody ; Bekker, Kor ; Brand, Dicky ; Burgering, Toni ; de Camp, Geert van ; Carlier, Marie ; Chabot, Hendrik ; Daams, Jasper ; Damen, Louis ; Ficheroux, Mathieu ; Franse, Kees ; Van Geest, Arie ; Gijzen, Wim ; van Golden, Daan ; Henkes, Dolf ; van Heusden, Wouter ; Konijnendijk, Burgert ; van der Kraan, Axel & Helena ; van Munster, Jan ; van Oord, Johan ; Oorebeek, Willem ; Romijn, Gust ; Roothaan, Steef ; Schouten, Lydia ; Slot, John van 't ; van Stuivenberg, Piet ; Timmer, Kees ; Vegt, Reint ; Verwey, Hans J.C. ; Westerik, Co ; Wijntjes, Erik ; Zekveld, Jacob
geboortedata
Nederlands
Rotterdam Retrospectief : Beeldende kunst na 1940, Museum Boymans Van Beuningen, Rotterdam, 20 december 1987 t/m 31 januari 1988
boek
Keywords: Nederland; Rotterdam