Belgische Beeldhouwkunst in Middelheim. - Craeybeckx, Lode (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1974)
Algoet, Eric ; Anthoons, Willy ; Arnould, Marcel ; Baekelmans, Guy ; Bal, Eduard ; Beirens, Vic ; Bekaert, Piet ; Bilquin, Jean ; Bogaert, André ; Boulanger, Michel ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Canestraro, Livia ; Cardon, Eric ; Claerhout, Jef ; Claes, Frans ; Cobbaert, Erik ; Colruyt, Gustaaf ; Conrad, Simone ; Copers, Leo ; Coppens, Mariette ; Courtois, Albin ; Culot, Pierre ; De Balas, Ildiko ; De Bois, Albert ; Debonnaires, Fernand ; De Clercq, Maurice ; Decock, Gilbert ; De Decker, Jos ; De Dijn, Jeanne ; De Groote-Tanghe, Georgette ; de Leeuw, Bert ; De Maeyer, Jacky ; De Martelaere, Aimé ; Denis, Philippe ; De Pelsmaeker, Lieve ; De Preter, Lode ; Depuydt, Stefaan ; De Rouck, Charles ; Desmet, Etienne ; Desomberg, Philippe ; de Vinck, Antoine ; D'Haese, Roel ; Dionyse, Carmen ; Dobbels, Georges ; Dottermans, Herman ; Dries, Jan ; Eijberg, André ; Elström, Harry ; Eyckermans, Leopold ; Flips, Georges ; Gabriel, Henri ; Gangolf, Serge ; Ganzevoort, Wybrand ; Ghysels, Jean-Pierre ; Glibert, Jean ; Goris, R. Paul ; Grard, Georges ; Guébels, Monique ; Guilmot, Jacques ; Haar, Marie-Paule ; Haeck, Rigobert ; Halflants, Vincent ; Hambuye, Damien ; Hardy, André ; Heirbaut, Gisleen ; Hemerijckx, Jan ; Henrion, Joseph ; Heyndrickx, Werner ; Holmens, Gerard ; Ianchelevici, Idel ; Ibens, Wim ; Joly, Maurice ; Keil, Helène ; Kets, Jozef ; Keustermans, Jan ; Koenraad ; Kovacs, François ; Lamberechts, Frans ; Landuyt, Octave ; Lauwers, Laurent ; Leblanc, Walter ; Ledel, Dolf ; Lenaerts, Henri ; Leroy, Christian ; Loosveldt, Jeanne ; Moving, Mass ; Mendelson, Marc ; Mestdagh, Roberte ; Meysmans, Willy ; Michiels, Robert ; Minnebo, Hubert ; Moeschal, Jacques ; Monteyne, Roland ; Neujean, Nathanaël ; Panamarenko ; Pas, Wilfried ; Pauwels, Achiel ; etc.
biografie
Nederlands
Belgische Beeldhouwkunst in Middelheim, Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 16 juni - 6 oktober 1974
boek