U3 : 2nd Triennale of Contemporary Slovene Art - Moderna galerija, Ljubljana; Weibel, Peter (Ljubljana : Moderna Galerija, 1997)
Barsi, Joze ; Dragan, Sreco ; Marina Grzinic & Aina Smid ; IRWIN ; Kalas, Bogoslav ; Kariz, Ziga ; Kreuh, Darij ; Lapajne, Nusa ; Licul, Maja ; Mrsnik, Ivo ; Osojnik, Mojca ; Ozbolt, Alen ; Peljhan, Marko ; Pirman, Alenka ; Pivka, Irena ; Pogacar, Tadej ; Pogacnik, Marko ; Potrc, Marjetica ; Pungercar, Marija Mojca ; Rusjan, Rene ; Smajdek, Anamarija ; Span, Nika ; Sustersic, Apolonija ; Vogrincic, Matej Andraz ; Vrabic, Saso ; Zdravic, Andrej
biografie
U3 : 2nd Triennale of Contemporary Slovene Art, Moderna galerija Ljubljana, 14. november 1997 - 11. januar 1998
Engels
kunstcatalogus