Upfront II : Jaarboek 1997-1998. - Lamers, Ine; Nijenhuis, Wim; Schouten, Lydia; Tan, Fiona; Tjan, Rantji; Vande Veire, Frank; Zizek, Slavoj; van Gemert, Anton (Rotterdam : Willem de Kooning Academy, 1998)
Upfront II : Jaarboek 1997-1998, Willem de Kooning Academy, Rotterdam - Institute for Advanced Studies in Art and Design, Academie van Beeldende Kunsten, Hogeschool Rotterdam & Omstreken, Rotterdam, 1998
Hoegen, Philippine ; Yanai, Shinichi ; de Boer, Jeroen Bodewits Anneke ; Meelkop, Roel ; Ekeland, Saminte ; Hurst, Gary ; Linssen, Jolanda ; Millar, Jeremy ; Tjan, Ranti ; Serafijn, Q.S. ; Lamers, Ine ; Janssen, Edwin ; Mackenna, Tracy ; McBride, Rita ; Brown, Jemima ; Palestine, Charlemagne ; Körmeling, John ; Didden, Esther ; Kunst, Machiël ; Reeders, Miriam ; Sandillon, Eric ; Sevcuk, Igor ; Stadelmann, Bernhard ; Heiberg, Odd Fredrik ; Chaparro, Humberto Gomez D. ; Levi, Vered ; Popova, Roumiana ; van Steenberger, Chris ; Timmermans, Maureen
Nederlands & Engels
boek