Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint-Lucas Beeldende Kunst 98. - Christiaen, Carlo; De Decker, Chrissy; Vantomme, Sara; Witte Zaal Sint-Lucas, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 1998)
Ackaert, Kathy ; Alliet, Samuel ; Belloy, An ; Boel, Bart ; Bogaert, Alwina ; Bosman, Evy ; Boute, Lies ; Buys, Benjamin ; Cauwelier, Sara ; Clarysse, Tristan ; Cloquet, Marie ; Cornelis, Patrick ; Corremans, Wim ; De Bevere, Mieke ; Deblock, Margriet ; Decapmaker, Veerle ; De Decker, Chrissy ; De Graeve, Chantal ; De Jong, Jeroen ; De Munck, Marieke ; Denys, Christophe ; De Poortere, Pieter ; Depuydt, Bieke ; De Spiegeleer, Cathy ; De Vliegher, Tom ; Devriendt, Barbara ; Deweerdt, Nele ; D'Hont, Lieven ; Dics, Franciska ; Ercken, Katy ; Eyckerman, Marleen ; Gelein, Kristof ; Gerard, Isabelle ; Gevaert, Joost ; Goossens, Jan ; Gyselinck, Pauline ; Heinkens, Joris ; Hendrickx, Niko ; Huberland, Kris ; Kimpe, Steven ; Leeraert, Sonja ; Maelfeyt, Ann ; Martinez, Gilles ; Monbailliu, Caroline ; Moulin, Gregory ; Mulleners, Katrien ; Muller, Sofie ; Muylle, Pierre ; Mylle, Kathleen ; Noens, Sophie ; Ongenae, Delphine ; Overstijns, Bram ; Palmer, Marc ; Pattyn, Karen ; Peleman, Kris ; Polfliet, Tim ; Quanten, Cindy ; Ruyssinck, Gert ; Sarlet, Siska ; Scholiers, Barbara ; Smellinckx, Sigrid ; Soete, Karolien ; Timmermans, Mathias ; Tondeleir, Tim ; T'Sioen, Kristof ; Van Accom, Geertrui ; De Meersch, Jens Van ; Vandenberghe, Laura ; Vanden Broecke, Kris ; Vandenbusche, Bertold ; Vandeputte, Wendy ; Veken, Jan Van Der ; Vandewalle, Kris ; Van Ertvelde, An ; van Haren Noman, Ruth ; Van Heel, Ellen ; Vanlerberghe, Katja ; Van Overbeke, Anouk ; Van Thienen, Karolien ; Vantomme, Sara ; Vervaet, Isabel ; Wierinck, Saskia ; Willemot, Claire ; Willems, Peter
biog. per kunstenaar
Engels
Nederlands
Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint Lucas Beeldende Kunst 98, Witte Zaal (Sint-Lucas) Gent, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 1998
boek